Download Film Indonesia Terbaru Gratis

Selasa, 14 Februari 2017

Banyu Langit - Vidia Antavia - Duta Nada Pacitan 2017.mp3

Banyu Langit - Vidia Antavia - Duta Nada Pacitan 2017.mp3 - Hallo sahabat, Selamat Datang di Website Download Film Indonesia, Silahkan menikmati Banyu Langit - Vidia Antavia - Duta Nada Pacitan 2017.mp3 dari kami, Dan jangan lupa untuk menikmati Artikel kami yang lainnya, Terima kasih.
Banyu Langit - Vidia Antavia - Duta Nada Pacitan 2017

♪♫ Banyu Langit - Vidia Antavia 
Duta Nada Pacitan 2017.mp3 


Langsung Download
Open View & Play

Judul Lagu : Banyu Langit
Ciptaan : Didi Kempot
Di Populerkan : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Sworo angin, angin sing ngreridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi
suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi

Ngalemo, ngalem neng dodoku
tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo, ngalemo neng aku
ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit sing ono nduwur kayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba
melu krungu swaramu ngomongke lopo
Ademe gunung merapi purba
sing neng langgran Wonosari Yogyakarta

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis teles ono klambi iki
jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis nggedhineng nggonku nresnani
nganti kapan aku ora biso bali

Ademe gunung merapi purbo
melu krungu suaramu ngomongke lopo
Ademe gunung merapi purbo
sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti seprene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Versi Lawas

Judul Lagu : Banyu Langit
Ciptaan : Didi Kempot
Di Populerkan : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Banyu langit sing netes ing bumi
Telesono ati iki
Kloro loro rasane batinku iki
Yen ndeleng sing tak tresnani

Banyu langit sing netes ing dalan
Siramen wong sing kelaran
Rino wengi aku tansah kelingan
Naliko sih sesandingan

Kepingin njerit suaraku wis ilang
Nyeluki wong sing wis nglaleke katresnan
Wis ora seneng noleh wae ora gelem
Ati iki rasane sansoyo peteng

Banyu langit sing netes ing bumi
Siramen wong sing kelaran
Rino wengi aku tansah kelingan
Naliko sih sesandingan

Kepingin njerit suaraku wis ilang
Nyeluki wong sing wis nglaleke katresnan
Wis ora seneng noleh wae ora gelem
Ati iki rasane sansoyo peteng

Banyu langit sing netes ing bumi
Telesono ati iki
Kloro loro rasane batinku iki
Yen ndeleng sing tak tresnani

Banyu langit sing netes ing dalan
Siramen wong sing kelaran
Rino wengi aku tansah kelingan
Naliko sih sesandingan
LINK DOWNLOAD FILM:
BLURAY 720P - 4Shared
WEB-DL 720P - Google Drive
HDRIP 720P - Openload
DVDRIP 720P - Mediafire
Sekian dulu Banyu Langit - Vidia Antavia - Duta Nada Pacitan 2017.mp3 dari kami, Semoga Banyu Langit - Vidia Antavia - Duta Nada Pacitan 2017.mp3 ini bermanfaat untuk anda dan Silahkan menikmati Artikel kami yang lainnya, Terimakasih.

0 komentar:

Posting Komentar

Entri Populer

Diberdayakan oleh Blogger.