Download Film Indonesia Terbaru Gratis

Selasa, 18 April 2017

Kelangan Tresno - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3

Kelangan Tresno - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 - Hallo sahabat, Selamat Datang di Website Download Film Indonesia, Silahkan menikmati Kelangan Tresno - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 dari kami, Dan jangan lupa untuk menikmati Artikel kami yang lainnya, Terima kasih.
Kelangan Tresno - Cipt & Voc. Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan

♪♫ Kelangan Tresno - Sahid Indra 
Deynsa Nada Pacitan.mp3

Langsung Download
Open View & Play


Judul Lagu : Kelangan Tresno
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Sahid Indra
Genre : Dangdut Campursari

Lirik lagu Kelangan Tresno - Sahid Indra

Sing biasane dalan endah katon asri
saiki malih ono kabut sing nutupi
Isyarat opo karo kahanan iki
peteng dedet sing nutup lakonku iki

Ora ngiro lan aku ora nyono
menengmu jebul kowe nyambung tresno liyo
Loro iki jelas loro mergo kuwi isih konco
loro sing kok gawe nganti ngronto

Opo aku wis ra pantes di tresno koyo wong liyo
nganti kowe nglarani atiku
Tak belani koyo ngono bukti tresno sing tak gowo
jebul kok malah mbok siyo

Jebul atimu ora koyo ujudmu
kowe nggawe mangkele atiku
LINK DOWNLOAD FILM:
BLURAY 720P - 4Shared
WEB-DL 720P - Google Drive
HDRIP 720P - Openload
DVDRIP 720P - Mediafire
Sekian dulu Kelangan Tresno - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 dari kami, Semoga Kelangan Tresno - Sahid Indra - Deynsa Nada Pacitan.mp3 ini bermanfaat untuk anda dan Silahkan menikmati Artikel kami yang lainnya, Terimakasih.

0 komentar:

Posting Komentar

Entri Populer

Diberdayakan oleh Blogger.