Download Film Indonesia Terbaru Gratis

Senin, 10 April 2017

Konco Mesra - Ratih - CASAFA Lorok Pacitan 2017.mp3

Konco Mesra - Ratih - CASAFA Lorok Pacitan 2017.mp3 - Hallo sahabat, Selamat Datang di Website Download Film Indonesia, Silahkan menikmati Konco Mesra - Ratih - CASAFA Lorok Pacitan 2017.mp3 dari kami, Dan jangan lupa untuk menikmati Artikel kami yang lainnya, Terima kasih.
Konco Mesra - Ratih - CASAFA Lorok Pacitan 2017

♪♫ Konco Mesra - Ratih 
CASAFA Lorok Pacitan 2017.mp3

Langsung Download
Open View & Play


Judul Lagu : Konco Mesra
Ciptaan : -
Di Populerkan : NDX A.K.A
Genre : Hip Hop

Lirik lagu Konco Mesra - NDX A.K.A

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan,
Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan,
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu,
Nyibakke atiku gati menyang aku
Sampek kegowo turu ngimpi ngusap pipimu,
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awakku naliko mepet sliramu,
yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi,
biyene konco suwe saiki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

INTRO

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan,
Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan,
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu,
Nyibakke atiku gati menyang aku
Sampek kegowo turu ngimpi ngusap pipimu,
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awakku naliko mepet sliramu,
yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi,
biyene konco suwe saiki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
LINK DOWNLOAD Film
BLURAY 720P - 4Shared
WEB-DL 720P - Google Drive
HDRIP 720P - Openload
DVDRIP 720P - Mediafire
Sekian dulu Konco Mesra - Ratih - CASAFA Lorok Pacitan 2017.mp3 dari kami, Semoga Konco Mesra - Ratih - CASAFA Lorok Pacitan 2017.mp3 ini bermanfaat untuk anda dan Silahkan menikmati Artikel kami yang lainnya, Terima Kasih.

0 komentar:

Posting Komentar

Entri Populer

Diberdayakan oleh Blogger.